Desembussos baixants col·lectors, embornals..
Inspecció amb Càmeres per a baixants i escomeses.
Neteja a pressió de piscines, façanes, paviments, grafitis.
Buidatge i Neteja de pous cecs i fosses sèptiques.
Localització d’arquetes ocultes per ràdio-freqüència.
Extracció d’aigua sistema Venturi per inundacions.
Decapat de superfícies mitjançant sorrejat i sílice.
Contracte de manteniment preventiu.

Mierda por un Tubo

Desembussos Alella. Desembussos Arenys de Mar. Desembussos Arenys de Munt.Desembussos Cabrera de Mar. Desembussos Cabrils. Desembussos Caldes d´Estrac. Desembussos Calella. Desembussos Canet de Mar. Desembussos Dosrius. Desembussos Malgrat de Mar. Desembussos EL Masnou. Desembussos Mataró. Desembussos Montgat.Desembussos Orrius. Desembussos Palafolls.Desembusso Pineda de Mar. Desembussos Premia de MAR. Desembussos Premia de Dalt. Desembussos Sant Andreu de LLavaneras.Desembussos Sant Cebria de Vallalta. Desembussos Sant Iscle de Valllata, Desembussos San Pol de Mar. Desembussos Sant Vicenç de Montalt. Desembussos Santa Susanna. Desembussos Teià.  Desembussos Vilassar de Mar. Desembussos Vilassar de Dalt.

Sistema d’inspecció amb càmera

Amb el servei d’inspecció amb càmera fem reconeixements i diagnòstics de les xarxes de clavegueram .

Es detecten danys tals com: trencaments, fissures, deformacions, infiltracions, escomeses penetrades, arrels, etc.

La seva utilització és fonamental per a aplicar la reparació adequada segons el dany visionat.

Indispensable per a informes, amb el seu sistema enregistrament digital permetent la realització de vídeos i fotografies de les instal·lacions.

Localització d’arquetes i registres per ràdio freqüència:

La dificultat de localitzar arquetes o registres que per diverses raons es troben tapats o amagats, de tal forma que si produeix alguna incidència com un embós, ensulsiada , invasió d’arrels …etc. presenten la dificultat d’haver de localitzar el punt exacte de l’obstrucció, havent de realitzar perforacions en el sòl de l’immoble , casa , local , pati …etc.

Amb la utilització del localizador per ràdio freqüència, s’eviten totalment aquests problemes , ja que identifiquem amb exactitud el lloc de la incidència , el localizador és útil també per a localitzar fosses sèptiques , traçats de xarxes de desguàs , localització de pous i registres.

Desembussos baixants Maresme

Els baixants d’un edifici són els tubs que arrepleguen totes les eixides d’aigües dels pisos, cuines i lavabos; canalitzen aquesta aigua fins a portar-les a les canonades horitzontals que poden estar tant en els sostres dels locals i en el pàrquing o soterrani.

Aquests tubs són molt conflictius per la seua acumulació de sabons, calç, grasses, etc., per a evitar els embossos d’aquestes canonades es recomana una neteja preventiva. Així podrem evitar inundacions d’aigües en pisos i locals.

Una inspecció mitjançant la nostra càmera especial li podrà informar de l’estat d’actual dels baixants de la seva finca.

VENDA I INSTALACION:

Dipòsits de recollida d’aigües pluvials, depuradores d’aigües residuals domestiques, fosses septicas, bacteris i activadores.

DIPÒSITS DE RECOLLIDA D’AIGÜES PLUVIALS.

Arreplegar aigua de pluja suposa un gran avantatge, ja que és bastant neta, és gratuïta i ademas no es requereix d’instal·lacions complicades per això, sense utilitzar ningun tractament, pot servir per al vàter, rentavaixella, rentadora, neteja de llar, i reg de jardin, si es volgues disposar per a la neteja personal, cuinar i beure, llavors es tendria que potabilitzar l’aigua i realitzar analisis periodics per a disposar de totes les garantias sanitàries.

POUS DE BOMBAMENT:

Els pous de bombament són equips prefabricats, dissenyats per a evacuar les aigües residuals de habitatges situades per sota del nivell del clavegueram, on la seva eliminació per gravetat no és possible, aquests equips compactes presenten estalvis significatius en els costos d’obra civil i avantatges de funcionament en incloure tots els elements necessaris en un sol diposit.

BACTERIS I ACTIVADORS.

Bacteris WC és un producte biologico en pols, presentat en bolsitas hidrosolubles, extremadament activat, basat en microorganismes, aquest producte permet obtenir millors resultats en la biodegradacion dels llots. Ecologico, Augmenta els rendiments de les fosses, Evita obstruccions, neteja canalitzacions, és indicat per a wc, canalitzacions i sifons en instal·lacions sanitàries domestiques, depuradores.

Desembussos amb Camions Cuba

Problemes de diversa índole poden causar inundacions en els baixos o soterranis d’un edifici, l’obstrucció de baixants , l’acumulació de brossa en els desguassos o una tempesta imprevista pot provocar-nos greus problemes e inundacions.

Una ràpida resposta amb els equips adequats evitarà danys majors.

Disposem dels equips i personal adequat per afrontar aquestes inundacions oferint-li posteriorment solucions que minimitzaran el problema.

Extracció d’aigua sistema Venturi per inundacions.

REPARACIÓ PUNTUAL DE CANONADES SENSE RASA MITJANÇANT PACKERS FLEXIBLES

Sistema senzill. Versàtil i econòmic per a la rehabilitació de canonades sense obres exteriors.
El sistema consisteix a recobrir l’interior de la canonada. En el tram on està afectada, d’una camisa que proporciona total estanqueïtat i reforç mecànic.
El sistema consta de:
Camisa de fibra de vidre: és l’element que quedarà adherit a la canonada mitjançant una resina de dos components especial, en el tram on la canonada està afectada.
Resina de dos components.
Packers: s’introdueix a l’interior de la canonada, prèviament recobert de la camisa de fibra de vidre impregnada amb resina. Una vegada situat el packer a l’altura de la incidència, s’unfla amb aire a pressió, perquè la camisa queda adherida a la canonada. Una vegada es forja la resina, es desinfla el packer i es retira, per a iniciar una altra vegada el procés si existís una altra incidència, el procés es controla mitjançant equip d’inspecció per CCTV

Sobre Nosaltres

Som una empresa situada a Canet de Mar, especialitzada en buidatge de fosses, desembussos, inundacions i instal·lacions.

 

 

Especialitzada en buidatge de fosses,

desembussos e inundacions.

MARIO CASADEVALL

URGÉNCIAS 24 H. 629333505

BUIDATGE DE FOSSES SÈPTIQUES I POUS NEGRES.

Les fosses sèptiques i pous negres són sistemes molt comuns en les urbanitzacions del Maresme per a tractar

aigües residuals. El llevar els sòlids de l’aigua residual i una neteja periòdica protegeix el sistema de filtració terrissa contra obstrucció i falla prematura. A la mateixa vegada que lleva matèria sòlida, la fossa sèptica també permet digestió d’una porció de la matèria sòlida i emmagatzema la porció no digerida.

No esperi a tenir desagradables problemes amb la seva fossa sèptica o pou negre, crida’ns i dissenyarem amb vostè el programa de manteniment adequat.

És imprescindible buidar mitjançant bombament, i transportar el llot de fosses sèptiques del seu pou o fossa sética. Per a traure tot el material del pou, s’ha de dispersar la capa d’impureses i barrejar les capes de llot amb la part líquida del tanc, per a facilitar el seu buidatge el més complet possible. Per l’usual això s’aconsegueix alternativament traient l’aigua del tanc amb una bomba i re injectant-la, a pressió, en el fons del tanc.

Buidatge i neteja de fosses sèptiques i pous negres .

Traslladant el contingut a depuradores o instal·lacions de tractament, respectant sempre el medi ambient.

Desembussos Alella. Desembussos Arenys de Mar. Desembussos Arenys de Munt.Desembussos Cabrera de Mar. Desembussos Cabrils. Desembussos Caldes d´Estrac. Desembussos Calella. Desembussos Canet de Mar. Desembussos Dosrius. Desembussos Malgrat de Mar. Desembussos EL Masnou. Desembussos Mataró. Desembussos Montgat.Desembussos Orrius. Desembussos Palafolls.Desembusso Pineda de Mar. Desembussos Premia de MAR. Desembussos Premia de Dalt. Desembussos Sant Andreu de LLavaneras.Desembussos Sant Cebria de Vallalta. Desembussos Sant Iscle de Valllata, Desembussos San Pol de Mar. Desembussos Sant Vicenç de Montalt. Desembussos Santa Susanna. Desembussos Teià.  Desembussos Vilassar de Mar. Desembussos Vilassar de Dalt.

Comments are closed.